Masini noi pt IPJ Sibiu

Hila Ovidiu

Politistii sibieni si-au reinnoit parcul auto. Au primit de la Ministerul de resort a repartizat judetului nostru 7 masini de productie germana. Autoturismele vor fi folosite in misiuni rutiere.

Cele 7 masini intrate in dotarea politistilor sibieni sunt deja inscriptionate, dotate cu sirene si girofar si gata sa fie puse in functiune. Vor fi folosite la misiuni in oras si in judet si au ca scop salvarea de vieti omenesti prin asigurarea monitorizarii si fluidizarii traficului rutier. Si primele masini primite prin programul de reinnoire a parcului auto au beneficiat de alocarea financiara necesara pentru montarea sistemelor optico-acustice. Acestea vor fi folosite de catre politistii din structurile de ordine publica.
La nivel de tara programul de reinnoire a parcului auto a inceput in 2015 cu achizitionarea a 257 de masini destinate muncii operative si a 15 motociclete. De la inceputul anului si pana in prezent in intreaga tara au fost repartizate 2386 de vehicule destinate structurilor operative si de ordine publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regele Ferdinand scoala eco

De 5 ani de zile Scoala Regele Ferdinand din Sibiu participa activ la actiuni de protectie a mediului. Eforturile le-au fost rasplatite cu titlul de ‘scoala eco”. Au primit chiar si steagul verde. Scolile din Sibiu sunt tot mai implicate in ultima perioada in diferite proiecte si actiuni educative. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro