Masini neinmatriculate…

Hila Ovidiu

Atentie soferi! Masinile inmatriculate provizoriu in Germania nu pot fi rulate in Romania. Asta au aflat pe pielea lor 2 conducatori auto care s-au ales cu dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

placutePrimul dintre soferii ghinionisti a fost oprit de politisti pe DN1 in apropiere de Bradu. Autoturismul pe care il conducea avea numere de inmatriculare provizorii eliberate in Germania. Problema este ca acestea sunt valabile doar acolo. Conducatorul auto, un prahovean de 42 de ani s-a ales cu dosar penal. Tot pe DN1 dar in cursul serii oamenii legii au identtificat alt conducator auto de cetatenie straina care se afla la volanul unui autoturism inmatriculat provizoriu in Republica Federala Germania. Pentru ca placutele de inmatriculare nu sunt valabile si in tara noastra si acest barbat s-a ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mopedist fara permis

La 21 de ani putea avea permis de conducere si cu putin noroc chiar masina. A ales insa sa plece cu mopedul la plimbare stiind ca nu are permis de conducere specific. Tanarul a fost prins de politisti si s-a ales cu dosar penal. Putea sa isi ia permis de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro