MASINI DE POLITIE LOVITE DE UN TANAR CU PERMISUL SUSPENDAT

admin

Patru mașini, dintre care două din dotarea IPJ Sibiu, au fost avariate în weekend de un tânăr de 27 de ani din Sibiu care conducea un Mercedes chiar dacă avea permisul suspendat. Șoferul a fugit de polițiștii de la Rutieră care l-au oprit în Sibiu, iar la scurt timp a generat mobilizarea tuturor echipajelor din județ care au făcut filtre pe drumurile naționale și județene.

T. A. a fost oprit de polițiști sâmbătă spre duminică noaptea, în jurul ore 02.00, pe strada Mirăslău, de unde a început ”distracția”.

”În timp ce poliţiştii rutieri efectuau verificări vis-a-vis de starea permisului de conducere a conducătorului auto, acesta a plecat de faţa locului, demarând în trombă şi avariind autovehiculul poliţiştilor”, precizează IPJ Sibiu.

După ce au constatat că tânărul aflat la volanul unui Mercedes avea permisul suspendat, polițiștii au dat în consemn mașina și au început urmărirea. La volanul Dacia Logan , oamenii legii nu au reușit să-l prindă în municipiul Sibiu, dar au fost anunțați de colegii din Cisnădie că șoferul fugar a fost văzut în zonă.

”Autoturismul dat în consemn a fost observat de un echipaj de poliţie în localitatea Cisnădie, în parcarea unui imobil, iar la vederea echipajelor de poliţei, conducătorul a demarat, avariind autospeciala politiei precum şi alte două autoturisme parcate, după care echipajul a plecat din nou în urmărirea autoturismului”, mai precizează IPJ Sibiu.

Tânărul șofer a încercat să mai scape inca odată de polițiști și a ieșit din oraș. Preocupat să fugă de Poliție, la aproximativ 600 metri după ieşirea din localitatea Cisnădie, pe fondul vitezei, a pierdut controlul mașinii, s-a lovit de un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat în rigola de pe marginea drumului, ”fără a suferi vătămări corporale”.

În urma comiterii unui lung șir de infracțiuni, care s-a soldat cu distrugerea a patru mașini , dintre care două de poliție, tânărul a scăpat cu dosar penal. El este cercetat în libertate pentru distrugere și conducere fără drept a unui autovehicul.

Valoarea pagubei produsă mașinilor IPJ urmează să fie stabilită de societatea de asigurare. Oficialii IPJ Sibiu spun că acestea nu au fost scoase din uz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cindrea, la jumatatea mandatului: reabilitam 400 de km de drumuri de pamant

Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice de la Biertan, drumul de la Ighișu Vechi la Zlagna, închiderea gropii de gunoi Remetea (din Dealul Dăii) și punctul de distribuție a recipienților pentru colectarea selectivă de la Mediaș sunt câteva din obiectivele prezentate public de Ioan Cindrea, cu ocazia îndeplinirii ”unei jumătăți […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro