Masina viitorului a ajuns si la Sibiu

Hila Ovidiu

Tesla Roadster, masinuta electrica care poate atinge 100 de kilometri pe ora in 3 secunde a ajuns si la Sibiu. Proprietarul masinii, Rafael de Mestre, a ajuns pentru a doua oara la Sibiu, in cadrul unui tur al lumii, care are drept scop promovarea conceptului de masina prietenoasa cu mediul, care nu consuma niciun gram de combustibil.

Pentru al doilea an consecutiv, Rafael de Mestre si Tesla, masinuta lui electrica ce poate ajunge la 100 de kilometri pe ora in doar 3 secunde, au ajuns la Sibiu. Daca anul trecut Rafael a facut turul Europei cu masina alimentata la priza, anul acesta face inconjurul lumii. Si totul, pentru a promova ideea de masina electrica, prietenoasa cu mediul si care nu consuma niciun gram de combustibil.Desi Tesla este o masinuta mica, ea nu este deloc mai prejos de alte masini puternice, de viteza. Ca dovada, proprietarul sau a strabatut deja cateva dintre cele mai tari ale lumii. Iar traseul continua.Rafael spune ca Tesla nu este cu nimic mai prejos decat orice alta masina. Are o autonomie de 400 de kilometri, iar producatorul a limitat-o la 200 de kilometri pe ora tocmai din cauza ca este foarte puternica. Cu toate acestea incarcarea bateriei cu care functioneaza nu este deloc un inconvenient.Dupa ce a fost de doua ori la Sibiu, a strabatut Europa iar acum face inconjurul lumii la volanul Teslei, Rafael de Mestre are planuri mari cu masinuta viitorului: o cursa de Grand Prix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca

331 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta perioada. Intre acestea cele mai multe sunt in Sibiu. Este vorba despre 219 din cifra totala Locuri de munca sunt disponibile pentru toata lumea. Vorbim despre 331 de posturi ce asteapta sa fie ocupate. Dintre acestea 219 sunt in municipiul resedinta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro