Masina SOMA rasturnata in sant

Hila Ovidiu

Drumurile nedeszapezite din judet au bagat in sant pana si o masina de transportat gunoi. Totul s-a intalmplat in cursul dupa amiezei trecute pe drumul ce leaga Sibiul de Agnita. Autoutilitara a fost repusa pe roti abia in cursul acestei zile. Timp de o jumatate de ora traficul a fost inchis complet in zona.

O masina a societatii care se ocupa de colectarea si transportul deseurilor din judetul Sibiu a derapat miercuri spre seara si s-a rasturnat in sant. Autoutilitara nu a putut fi scoasa din sant in cursul zilei trecute asa ca operatiunile de recuperare a acesteia au fost reluate in cursul zilei de joi. Pentru a putea repune autoutilitara pe roti s-a inchis traficul pe o banda si s-a circulat alternativ. Ulterior, la orele pranzului, pentru punerea masinii pe carosabil s-a decis inchiderea totala a traficului in zona Dealului Daii. Interventia a durat aproximativ 30 de minute dupa care traficul s-a reluat normal. Pentru ridicarea utilajului s-a folosit o macara de mare tonaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferta turistica a Sibiului prezentata la Viena

Sibiul este promovat la Targul de Turism de la Viena! Anul acesta eforturile vor fi concentrate pe zona de turism gastronomic dat fiind faptul ca judetul a primit statutul de Regiune Gastronomica Europeana. Reprezentantii municipiului Sibiu vor prezenta celor interesati de oferta turistica a orasului peste 1300 de materiale de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro