Masina la control!

Hila Ovidiu

Taxiurile si masinile de socala de soferi au fost luate la bani marunti miercuri de catre politistii rutieri. Politistilor li s-au alaturat si cei de la RAR care au verificat starea tehnica a masinilior. Actiunea a avut ca scop reducerea numarului de accidente produse din cauza nerespectarii normelor rutiere de catre soferii de taxi si instructorii auto.

indx

Politistii rutieri alaturi de catre inspectorii RAR au luat miercuri la bani marunti taximetristii si instructorii auto din Sibiu si Medias. Oamenii legii au pus accent pe starea tehnica a masinilor. Controalele vin dupa ce in prima jumatate a anului numarul accidentelor grave produse de taximetristi a fost in crestere. Anul acesta 7 persoane si-au pierdut viata in urma acestor accidente. Oamenii legii au verificat respectarea legislatiei rutiere cu privire la acordarea de prioritate pietonilor, vehiculelor si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. In ceea ce ii priveste pe instructorii auto oamenii legii au verificat respectarea traseelor stabilite de politia rutiera pentru pregatirea practica sau sustinerea examenului pentru obtinerea permisului de conducere. Cei de la RAR au verificat starea tehnica a masinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertizare meteo

Va era dor de nori si vreme rea? Ploile au revenit in tara noastra! Meteorologii au emis si o atentionare valabila pentru ziua de miercuri. Aceasta a vizat intregul teritoriu al Romaniei. Este posibil ca vremea sa se mentina instabila pana vineri inclusiv. Avertizarea meteorologica a fost emisa pentru ziua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro