Masina in flacari

Hila Ovidiu

O masina a luat foc pe drum intre Dumbraveni si Hoghilag. O persoana a suferit arsuri si a necesitat ingrijire medicala. Victima a refuzat insa sa mearga la spital.

O masina a luat foc pe drum in timp ce se deplasa intre Dumbraveni si Hoghilag. Soferul autoturismului s-a ales cu arsuri pe una dintre maini. In ajutorul acestuia au sarit pompierii si cei de la SMURD. Barbatul a refuzat insa sa fie transportat la spital.

Pentru a evita astfel de evenimente neplacute se recomanda efectuarea unei revizii tehnice a masinii cel putin odata pe an. In situatia in care soferul constata ca masina nu functioneaza la parametrii maximi se recomanda urcarea acesteia pe platforma pentru transportul la un service auto specializat. Pentru prevenirea extinderii flacarilor in caz de incendiu de masina este bine ca toti conducatorii auto sa detina in autoturism un extinctor de mici dimensiuni care sa poata fi folosit in caz de necesitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noul Guvern ar putea depune juramantul miercuri seara

Romania este la un pas de a avea un nou Guvern. Toti ministrii propusi au fost audiati in comisii si daca trec cu bine si de votul Parlamentului ar putea depune juramantul chiar in seara zilei de miercuri. Noul Evecutiv va fi condus de catre Sorin Grindeanu care a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro