Masina cautata pe Olt

Hila Ovidiu

Alerta printre autoritatile de la Sibiu dupa ce duminica noaptea cineva a sunat la 112 si a spus ca o masina ar fi cazut in Olt. De la momentul apelului si pana in prezent s-au facut cautari in zona aproape in permanenta. A fost solicitat si ajutorul scafandrilor de la ISU Hunedoara.

Inca de duminica noaptea politisti si pompieri perie la milimetru malurile Oltului in apropiere de localitatea Boita dupa ce pe 112 a fost un apel in care un conducator auto  anunta faptul ca o masina ar fi cazut in rau. Cautarile au fost intrerupte doar pentru scurt timp si reluate in jurul orei 10.00. Cei care stiu ca au rude plecate cu masini inchise la culoare si constata ca nu mai pot da de acestia sunt rugati sa sune la politie.

La momentul de fata pompierii sunt la fata locului cu o autospeciala, un autocamion, doua barci, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD. In jurul orei 15.00 au ajuns la fata locului si un echipaj de scafandri trimisi special pentru misiunea de la Sibiu de catre ISU Hunedoara. Pana la momentul de fata cautarile au ramas fara rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

40 de brazi confiscati si amenzi in valoare totala de 10 mii de lei pentru comert ilicit de pomi de Craciun

Reprezentantii Garzii Forestiere Brasov si cei ai Directiei Silvice din Sibiu au luat cu asalt pietele sibiene in cautarea celor care vand ilegal pomi de Craciun. Au fost confiscati zeci de brazi si s-au aplicat amenzi de 10 mii de lei. Controalele au fost efectuate in Piata Cibin, Piata Rahovei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro