Masina avariata dupa ce un copac a cazut peste ea

Vijelia a facut pagube la Medias! Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru degajarea unui copac prabusit peste o masina. Din fericire nu se afla nimeni in autourism la momentul prabusirii arborelui.

Cateva rafale puternice de vant au fost suficiente pentru ca, la Medias, un copac sa se rupa si sa cada peste un autoturism. A fost o minune faptul ca nici in masina si nici in zona nu se afla nimen la momentul la care a cazut arborele si astfel nu au existat victime. Masina cu pricina a fost insa avariata serios.

Pompierii sibieni au fost solicitati sa intervina in jurul orei 15.00 pe strada medieseana Turnului pentru degajarea copacului cazut peste masina. Intnterventia s-a incheiat cu succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru evenimenele gastronomice

Zeci de evenimente gastronomice, sau care au legatura cu gastronomia sunt finantate de catre municipalitatea sibiana. Primaria investeste mai bine de 7 milioane de lei in Agenda Culturala si aproximativ 650 de mii de lei in agenda comunitatii. Pentru prouiectele gastronomice municipalitatea a alocat 1,6 milioane de lei. La aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro