Martisoare pentru soferite

Hila Ovidiu

Doamnele si domnisoarele au fost “sanctionate” in cursul acestei zile cu…martisoare. Soferitele au fost trase pe dreapta de catre reprezentantii Registrului Auto Roman in colaborare cu politistii rutieri si reprezentanti ai unui service auto sibian.

martisorZeci de soferite care au circulat pe Corneliu Coposu au fost trase pe dreapta de catre politistii rutieri. Oamenii legii nu le-au amendat insa pe reprezentantele sexului frumos. De fapt, doamnele si domnisoarele au fost trase pe dreapta pentru a li se oferi martisoare. Actiunea surpriza a fost pusa la cale de catre membrii Registrului Auto Roman cu sprijinul politistilor rutieri si a celor de la Adi Service, unul dintre cele mai bune service-uri din orasul nostru. Desi unele dintre ele au tras o spaima groaznica atunci cand s-au vazut oprite de politisti, doamnele si domnisoarele au spus ca surpriza a fost una de nota 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cupa Davis la Sibiu

Timp de 3 zile, cei mai de seama tenismeni ai tarii se vor afla la Sibiu. Vor intalni la Sala Transilvania reprezentantii Israelului in cadrul Cupei Davis. Timp de 3 zile Sibiul devine capitala tenisului masculin. Cei mai importanti jucatori ai tarii noastre vor fi aici si vor participa la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro