Mars pentru un nou spital de Pediatrie

Hila Ovidiu

Parinti si medici si-au dat intalnire miercuri seara pentru a participa la un mars. Oamenii spera ca prin demersul lor sa atraga atentia autoritatilor cu privire la necesitatea construirii unui nou spital de Pediatrie. Mitingul vine la aproximativ o luna de zile de la scandalul mamicilor care si-au cerut dreptul de a fi internate in spital alaturi de puii lor bolnavi.

Peste 100 de sibieni, mamici, tatici, copii dar si medici ai Spitalului de Pediatrie au participat miercuri seara la un mars incercand astfel sa atraga atentia autoritatilor. La unison sibienii spun ca Spitalul de Pediatrie are nevoie de un nou sediu, monobloc, menit sa aduca la un loc toate sectiile destinate celor mici. Ajunsi in Piata Mare a orasului participantii la miting au ridicat la cer baloane cu heliu. La marsul de miercuri seara a participat inclusiv directorul Spitalului de Pediatrie. Parintii prezenti spun ca un copil are nevoie de dragostea familiei si de protectia materna in fiecare secunda a vietii lui mai ales in momentele in care pe langa faptul ca este micut si nu se poate descurca singur mai este si bolnav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu 4 victime

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata in zona Hula Bradului. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost un sofer care a calacat prea tare pedala de acceleratie. Mai multe persoane au ajuns la spital in urma impactului. Un grav accient rutier a avut loc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro