Mansarda unei cabane a ars aproape in totalitate

Hila Ovidiu

O cabana a luat foc si a ars aproape in intregime. Pentru stingerea si lichidarea incendiului a fost nevoie de interventia a patru autospeciale ISU. Mansarda cladirii aflata in localitatea Bradu a fost mistuita de flacari aproape in totalitate. Incendiul a izbucnit din cauza unui cos de fum deteriorat.

Un incendiu puternic a izbucnit la o cabana din localitatea Bradu. A fost nevoie de 4 autospeciale cu apa di spuma pentru lichidarea flacarilor ce amenintau sa se extinda asupra intregii cladiri. Mansarda casei a ars in proportie de 90%. Incendiul a izbucnit tocmai cand turistii se pregateau de plecare. Incendiul a fost lichidat dupa 4 ore de interventii,dar din fericire au fost salvate 6 din cele 9 camere ale cladirii. Primele verificari arata ca cel mai probabil flacarile au izbucnit de la un cos de fum deteriorat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primaria decide saptamana viitoare daca va creste sau nu taxele si impozitele

Sibienii mai au de asteptat pana saptamana viitorare pentru a sti daca municipalitatea va creste sau nu taxele si simpozitele. Plata darilor catre stat se va putea face doar de la jumatatea acestei luni. Cei care vor achita integral vor beneficia de o bonificatie de 5 procente. Reprezentantii municipalitatii vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro