Maine incepe selectia pentru Germania!

Hila Ovidiu

De miercuri incepe selectia pentru viitorii muncitori in Germania. Cei interesati pot merge sa isi depuna cv-urile la sediul Centrului pentru Formare Profesionala al Ajofm Sibiu. Locurile de munca oferite sunt in domeniul gastronomic si hotelier iar pentru cei selectati salariile pot ajunge in functie de calificare si pana la 2000 de euro.

Cei care vor sa lucreze cateva luni sau chiar o jumatate de an in Germania trebuie sa stie ca acum este momentul ideal pentru a-si depune un cv. In zilele de 25 si 26 aprilie la sediul Centrului de Formare Profesionala al AJOFM se va face selectia pentru cei care incepand cu luna mai vor deveni angajati cu acte in regula in Germania. Cei interesati trebuie sa stie din start ca pentru a putea obtine un post este necesara cunoasterea limbii germane nivel incepator in cadrul personalului auxiliar si nivel avansat pentru personalul de specialitate. Norocosii care vor fi selectati vor lucra in principiu 40 de ore pe saptamana cu posibilitatea de a presta si ore suplimentare. Salariile variaza intre 1200 si 1500 de euro lunar pentru personalul auxiliar si 1500-2000 de euro pe luna pentru personalul de specialitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Speed vs soferi

873 de sanctiuni aplicate in cadrul actiunii SPEED. De vineri si pana luni, politistii  rutieri au desfasurat ample actiuni in vederea reducerii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza. In cadrul actiunii, intitulate SPEED, politistii rutieri au actionat cu aparatele de supraveghere si masurare a vitezei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro