„Maidan”, laureatul AFF

Hila Ovidiu

S-a desemnat marele castigator la Astra Film Festival. Filmul „Maidan” a reusit sa impresioneze prestigiosul juriu de la Sibiu. Va spunem imediat si castigatorii pe sectiuni!

indxJuriul care a decis soarta filmelor intrate in concurs la Astra Film a fost compus din specialisti in domeniu din Romania, Statele Unite, Ucraina, Franta si chiar Japonia. Juratii au decis sa dea marele trofeu al festivalului filmului „Maidan”.Premiul pentru cel mai bun documentar international a fost acordat pentru Master of the Universe in regia lui Marc Bauder. The Second Game in regia lui Corneliu Porumboiu a primit o mentiune speciala din partea juriului. Cel mai bun documentar, competitia Europa a fost desemnat „Blood” in timp ce „Waiting for August a fost distins cu premiul pentru cel mai bun documentar din Romania. La categoria student cel mai bun documentar a fost „Sunday Lunch” in regia Dorottyei Zurbo. La aceeasi categorie pelicula „Mohamed Tomescu” a primit premiul pentru imagine. Premiul EcoCinematogrAFF a fost castigat de filmul Marmato, pentru felul in care prezinta efectele devastatoare ale goanei dupa aur. Premiul publicului a mers catre „Ceva romantic” film realizat in cadrul atelierului „Sibiul vazut de liceeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident la Medias

Accident la Medias. 3 masini s-au facut praf si 4 persoane au fost ranite. De vina pentru producerea evenimentuui rutier este un barbat de 82 de ani. Accidentul s-a petrecut in aceasta dimineata la ora 08.00. de vina pentru producerea acestuia este un octogenar. Batranul din Blajel se deplasa cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro