Mai putini sibieni intepati de capuse

Hila Ovidiu

Vremea rea a avut si parti bune. A dus la scaderea numarului victimelor capuselor. Aceste insecte nu sunt iubitoare de racoare si vreme ploioasa. Vremea rea din ultimele zile le-a venit de hac capuselor si le-a fortat sa se retraga in pamant. Rezultatul? Mai putini sibieni intepati de aceste temute insecte. In ultima saptamana au cazut victima insectelor doar 25 de persoane, cu 5 mai putin decat saptamana trecuta. De la inceputul sezonului si pana in prezent s-au prezentat la spital dupa ce au fost intepate de capuse 1136 persoane, in scadere fata de perioada similara a anului trecut cand au fost inregistrate 1649 de cazuri de intepatura de capusa.
In ultima saptamana din cei 25 de intepati, 12 au fost copii. Acestia au fost dusi de parinti la Spitalul de Pediatrie pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Au mai cerut ajutorul medicilor 10 persoane care s-au adresat Spitalului Judetean Sibiu, doua care au mers la Medias si una la Cisnadie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe redistribuirea alimentelor de la UE

Alimentele de la UE ramase nedistribuite vor fi redistribuite categoriilor sociale defavorizate. Vor beneficia de cantitati suplimentare doar o parte dintre beneficiarii aflati pe listele initiale. Si-au ridicat alimentele ce li se cuveneau peste 8 mii de beneficiari. Aproape o mie insa nu s-au prezentat la depozitul de pe Soseaua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro