Mai putini sibieni in spitale de sarbatori

Hila Ovidiu

Sibienii au fost mai cumpatati cand a venit vorba de mancare sau bautura. Cel putin asa reiese din statisticile celor de la spital. In noaptea dintre ani doar 37 de persoane au necesitat internare.

Medicii de la Urgente spun ca a fost unul dintre cele mai linistite Revelioane pe care le-au petrecut de garda la Spitalul Judetean. In noaptea dintre ani au ajuns pe patul de spital doar 5 persoane cu etilism. Iar numarul celor cu afectiuni digestive a tins spre zero. Nu au lipsit insa din meniu agresiunile.In noaptea dintre ani au ajuns la spital 172 de persoane dintre care doar 37 au ramas internate. In urmatoarele 24 de ore au cerut sprijinul medicilor alte 160. Dintre acestea au ramas pe patul de spital 28. Ceva mai multi au ajuns de luni si pana marti dimineata. Este vorba despre 205 persoane dintre care 55 au fost internate. In mare parte a fost vorba despre cazuri medicale cu afectiuni cronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2017 are premisele unul an agricol bun

Noul an ar putea fi unul prolific pentru agricultorii romani. Cel putin pentru momentul de fata meteorlogii spun ca rezerva de apa a solului este suficienta iar culturile de cereale sunt aproape de parametrii optimi. Nici cele de pomicultura sau viticultura nu se lasa mai prejos. Meteorologii spun ca rezerva […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro