Mai putini oameni bolnavi

Hila Ovidiu

A fost mai cald ca in martie la Sibiu in aceasta satpamana. Iar primavara din mijlocul iernii s-a simtit si in starea de sanatate a sibienilor. Cei de la DSP spun ca au inregistrat o scadere a numarului de viroze si pneumonii.

index

De la inceputul anului si pana acum au fost inregistrate in total aproape 2 mii de cazuri de viroze, aproximativ 700 de pneumonii si apeoximativ 20 de suspiciuni de gripa. Deocamndata, in 2015 nu avem niciun caz confirmat de gripa. Medicii spun insa sa nu ne lasam inselati de vremea de afara. Chiar daca la pranz mercurul din termometre urca pana la 10 grade, dimineata si seara este mult mai frig. Se recomanda in continuare consumul de ceaiuri din plante, indulcite cu miere si “asezonate” cu putina lamaie. De asemenea pentru o buna protectie a corpului trebuiesc purtate in continuare manusile si perechile de incaltaminte imblanite pentru ca senzatia de frig porneste de obicei de la extremitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinsi in flagrant

2 hoti au fost prinsi de plitisti chiar in momentul in care incercau sa fure bunuri din curtea unui imobil. Barbatii de 18 si 40 de ani sunt banuiti de savarsirea a 17 infractiuni de furt calificat respectiv o talharie. Cei 2 au fost retinuti pentru 30 de zile. Cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro