Mai putini bani din bugetul organizatorilor

Hila Ovidiu

S-a pus in dezbatere publica „Ghidul privind finantarile nerambursabile din fonduri publice pentru activitati sportive”. Noua varianta prevede o contributie de doar 15 procente pentru organizatorii de evenimente. Dupa dezbaterea publica, noul proiect va trebui sa treaca de votul consilierilor locali.

indeProiectul a fost postat pe site-ul municipalitatii pentru dezbatere publica. Apoi el va trece prin votul consilierilor locali. Asta se va intampla insa numai in ultima saptamana a lunii viitoare. Noua varianta este mult mai clara, vine cu mentiuni in ceea ce priveste aspectele juridice si ofera lamuriri cu privire la elaborarea propunerii financiare si a documentelor pentru deconturi. Vestea buna este ca, daca proiectul de ghid va fi aprobat, organizatorii vor avea o rata de contributie de doar 15 la suta si nu de 20 de procente cum este acum. Cei care vor sa isi expuna parerea cu privire la noua forma a ghidului o pot face din 5 si pana in 16 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi usturatoare pentru brazi furati

Apropierea sarbatorilor scoate la iveala brazii furati din paduri. Mai multe persoane au fost amendate dupa ce au fost prinse comercializand sau transportand pomi de craciun. Cuantumul amenzilor aplicate pana acum este de 10 mii de lei. Politisti au confiscat pana acum 75 de brazi de Craciun in urma actiunilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro