Mai putine locuri de munca

Hila Ovidiu

Scadere drastica a ofertelor de angajare. In aceasta saptamana prin Ajofm Sibiu au fost anuntate doar putin peste 160 de locuri de munca. Specialistii agentiei au totusi o explicatie pentru aceasta situatie.

Vesti proaste pentru cei care se gandeau sa isi gaseasca un loc de munca in aceasta perioada. Numarul ofertelor a scazut drastic. Practic la momentul de fata sunt anuntate prin Ajofm Sibiu doar 162 de oferte de angajare din partea a 39 de agenti economici din judet. 133 din totalul posturilor sunt pentru municipiul Sibiu, restul regasindu-se la Medias, Agnita si Avrig. Reprezentantii Agentiei spun insa ca au o explicatie pentru scaderea numarului de locuri de munca si ca in perioada urmatoare cifra ofertelor ar putea sa creasca. Ofertele pentru persoane cu studii superioare s-au mentinut cam la aceeasi cota in ultima peioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna va poate crea probleme de sanatate

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi parca mai devreme de obicei. Sunt ani buni de cand in Sibiu n-a mai cazut atata zapada. Medicii ne ofera cateva sfaturi utile pentru a scapa de bolile de sezon. Iarna este unul dintre anotimpurile care marcheaza de cele mai multe ori sanatatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro