Mai putine imprumuturi

Hila Ovidiu

Dupa Pasti sibienii n-au mai avut curaj sa isi faca imprumuturi. Numarul creditelor acordate de catre Casa de Ajutor Rerciproc a Pensionarilor a fost in cadere libera. Cei care au apelat insa la aceasta sursa de finantare au facut-o in mare parte pentru a-si putea achita contravaloarea biletelor de tratament.

Doa cateva sute de sibieni si-au permis in ultima vreme sa mai ia imprumuturi. Iar cei care au facut-o au fost fortati de imprejurari.  Luna trecuta cei mai multi pensionari s-au imprumutat pentru a avea ce pune pe masa de Pasti si pentru a le putea face mici cadouri celor dragi. Luna aceasta banii imprumutati au mers catre bilete de tratament balnear sau operatii care nu mai suportau amanare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petitie pentru alipirea Cartierului Arhitectilor de Sibiu

In disperare de cauza, dupa ce au fost abandonati de autoritati si chiar tratati cu ironie pentru ca si-au cumparat locuinte in prelungirea Calea Cisnadiei, locuitorii Cartierului Arhitectilor s-au unit pe internet si au lansat o petitie prin care cer alipirea acestei zone la teritoriul administrativ al Sibiului. Pana luni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro