Mai putine cazuri de gripa

Hila Ovidiu

Sezonul gripal se apropie de final. Pana la momentul de fata in judetul nostru au fost inregistrate 7 cazuri de gripa. Si cazurile de pneumonie sau infectie respiratorie sunt in scadere.

Victimele gripei in judetul nostru au avut varste cuprinse intre 3 si 50 de ani. Din pacate in cazul femeii in varsta de 50 de ani medicii nu au mai putut face nimic. Chiar si asa, doctorii sibieni sunt optimisti. Acestia spun ca sezonul gripal este aproape stins iar cazurile de deces sunt mult mai putina in judetul nostru comparativ cu alte judete. Si numarul de infectii respiratorii este in scadere. In ultima perioada au fost inregistrate putin peste 1500 de cazuri. Tot in ultimele 7 zile s-au inregistrat aproape 400 de cazuri de pneumonie. Cele mai multe imbolnaviri au fost constatate la persoane din segmentul de populatie activa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motociclist accidentat de un sofer care nu i-a acordat prioritate

Accident in apropiere de iesirea de pe Autostrada. Un conducator auto neatent a lovit un motociclist. Cel din urma a necesitat ingrijiri medicale. Accidentul s-a produs in jurul orei 21.30 la iesirea din municipiul Sibiu pe DN 14 la intersectia cu breteaua de coborare de pe Autostrada A 1 spre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro