Mai multi bani pentru unii pensionari

Veste buna pentru pensionari! Vor primi banii mai devreme. Autoritatile se asigura ca sumele vor fi livrate inainte de jumatatea lunii astfel incat toata lumea sa aiba timp sa isi faca proviziile pentru Pasti. In plus, unii pensionari vor primi bani mai multi!

Reprezentantii Caselor de Pensii se vor ocupa sa faca toate viramentele necesare in timp util, astfel incat toti pensionarii sa isi primeasca banii inainte de Pasti. Aproape in fiecare an banii s-au dat cu macar o saptamana mai devreme astfel incat varstnicii sa isi poata face proviziile pentru masa de sarbatoare. Anul acesta insa, platile se vor face pana in 15 aprilie indiferent de forma de plata!

Vestile bune pentru varstnici nu se opresc insa aici! Zeci de mii de pensionari care au avut grupele de munca I si II vor avea primi de luna aceasta bani mai multi. In unele cazuri cresterile ajung si la cateva mii de lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si dosare penale pentru soferii certati cu legea

Mai bine de 400 de soferi  s-au ales cu amenzi usturatoare dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie. In cazul a aproximativ 50 dintre ei politistii au decis si suspendarea dreptului de a conduce. In majoritatea cazurilor a fost vorba despre viteza excesiva sau neacordare de prioritate. Pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro