Mai multi bani pentru personalul nedidactic

Hila Ovidiu

Guvernantii le dau mai mult bani angajatilor din invatamant. Nu vorbim insa despre dascali ci despre personalul nedidactic. Ordonanta de urgenta a aparut in luna februarie iar angajatii vor primi majorarile salariale din luna martie.

In Ordonanta de Urgenta data de catre guvernanti se stipuleaza faptul ca salariile personalului nedidactic din invatamant vor creste din februarie insa primele salarii marite vor ajunge in mainile beneficiarilor abia in luna martie. Guvernantii spun ca acest act normativ are rolul de a solutiona o serie de probleme aparute in salarizarea personalului nedidactic din invatamantul preuniversitar si universitar prin asezarea pe grila, in functie de vechime a salariilor acestor categorii de personal. De luna viitoare acesti angajati vor pleca acasa, in functie de vechimea in munca, cu sume cuprinse intre 1450 si 1974 de lei. Vor beneficia de aceste majorari salariale 53 de mii de angajati din sistemul educational. Efortul financiar calculat la nivel national este de 90 de milioane de lei si va proveni din bugetul Ministerului Educatiei Nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taxele pentru ridicarile auto, in dezbatere publica pe site-ul Primariei

Tarifele pentru ridicarile auto vor fi mai mari cu 100 de lei decat in perioada in care functionau cele doua utilaje. Proiectul privind noile tarife este supus dezbaterii publice. Un sofer caruia i-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara va trebui sa scoata din portofel 600 de lei pentru a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro