Mai multe interventii

Hila Ovidiu

Sibiul este in primele 5 judete din tara ca numar de interventii SMURD. Si numarul celorlalte interventii ISU a crescut. Numai in primele 9 luni ale anului au fost peste 9 mii de interventii, in crestere fata de anul trecut.

smurdA crescut numarul de interventii SMURD! Asta nu inseamna neaparat ca sibienii sunt mai bolnavi ci mai degraba ca…au devenit constienti de faptul ca atunci cand ceva nu este in regula pot cere ajutorul medicului. Din fericire anul acesta s-a inregistrat o scadere a numarului de incendii. Si asta pentru ca pe de-o parte au fost derulate mai multe campanii de informare si constientizare, iar pe de alta parte anul 2014 a fost unul cu mai multe precipitatii decat in mod obisnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Batranii germani vor ingrijitori romani

Angajatorii germani cauta ingrijitori pentru batrani printre sibieni. Parteneriatul a fost realizat de catre Crucea Rosie. Cel mai mic salariu este de putin peste o mie de euro. Un angajator german a auzit de faima ingrijitoarelor de batrani scolite la Crucea Rosie Sibiu si are de gand sa angajeze persoane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro