Mai multe furturi din locuinte

Hila Ovidiu

Atentie Sibieni!!! Iarna vine cu…furturi din locuinte!!! Politistii spun ca se asteapta la cresterea numarului de spargeri odata cu apropierea sezonului rece. Pentru a nu va lasa calcati de hoti, oamenii legii va sfatuiesc sa va asigurati locuintele cu incuietori rezistente si sisteme de alarma.

indeDincolo de montarea sistemelor de alarma, politistii va recomanda sa incuiati usa locuintelor chiar daca sunteti acasa. Si asta pentru ca, in timp ce dormiti, sau chiar va aflati pe balcon, hotii pot intra, pot lua tot ce le pica in mana si se pot face nevazuti in doar cateva secunde. Oamenii legii va mai sfatuiesc si sa nu deschideti niciodata usa inainte de a privi pe vizor. Daca nu cunoasteti persoana de cele mai multe ori este bine sa nu deschideti usa. La fel procedati si cu interfonul. Nu permiteti necunoscutilor sa intre pe scara chiar daca se recomanda a fi de la serviciile de utilitati. Nu pastrati in casa sume mari de bani sau bijuterii de valoare foarte mare! Nu postati pe site-urile de socializare fotografii cu bunurile pe care tocmai vi le-ati achizitionat. Deveniti o tentatie pentru infractori. Daca locuiti la parter sau la primul etaj montati-va gratii la geam. Daca din defericire v-a fost sparta locuinta, nu atingeti nimic si sunati imediat la 112. Pentru politisti orice urma, orice fir de par, sau orice obiect atins de hoti poate insemna o proba esentiala pentru a-i prinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Artileriei Romane

Ziua Artileriei Romane sarbatorita mai devreme la Scoala de Aplicatie pentru Unitati de Sprijin de Lupta General Eremia Grigorescu din Sibiu. Desi ziua oficiala este 10 noiembrie, la scoala sibiana a avut loc vineri un simpozion prin care sa fie marcat momentul festiv. La 10 noiembrie se implinesc 171 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro