Magistratii au protestat vineri la Sibiu

Hila Ovidiu

Judecatorii sibieni au iesit vineri in strada. Magistraii se declara profund nemultumiti de legile Justitiei. Acestia spun ca in lipsa unui act de justitie independenta cei care vor avea de suferit vor fi tot cetatenii.

20 de judecatori au protestat vineri in fata institutiei unde isi desfasoara activitatea. Magistratii spun ca nu se mai simt liberi sa isi exercite profesia si ca nu se mai simt in siguranta. Acestia cer respect fata de actul de justitie si spun ca noile Legi din domeniu le ingradesc libertatea.

Magistratii spun ca s-a ajuns intr-un punct critic si nu se mai poate continua asa. Este foarte posibil ca pe viitor sa existe si alte forme de proteste.

Magistrtatii spera ca in urma protestelor care au avut loc in mai multe judete ale tarii sa le fie luate in sconsiderare sugestiile cu privire procesul de legiferare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Banci murdare in "buricul targului"

Credeati ca s-a terminat cu bancile pline de mazgalituri si rahat de pasare? V-ati inselat!!! Bancile murdare troneaza, la loc vizibil, chiar in Piata Unirii. Ca de bancile din parcul Sub Arini nu isi amintesc decat dupa ce vad la televizor in ce hal arata intelegem, ca nici cele din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro