Magia Craciunului s-a revarsat asupra Sibiului

Hila Ovidiu

Spiritul Craciunului s-a instalat cu o luna mai devreme la Sibiu. In weekend s-a deschis Targul de Craciun. Decorul de poveste a scos din case zeci de mii de oameni. Proiectiile laser au facut deliciul publicului iar primele colinde au rasunat de pe scena pe care a urcat Radu Nechifor si invitatii sai.

Si in acest an Sibiul a fost primul oras din Romania care a dat startul sarbatorilor de iarna. aproximativ 10 mii de oameni au venit in centrul orasului pentru a se bucura de proiectiile de lumini de pe casele din zona istorica. Atmosfera a fost una de basm.

Din poveste au facut parte si colindele interpretate de indragitul naist sibian Radu Nechifor. Acesta nu a urcat pe scena singur ci insotit de tinere talente de muzica usoara sau populara. Cei care au fost prezenti in weekend s-au putut plimba cu un trenulet special prin centrul orasului sau au putut bea un vin fiert la casutele din Targul de Craciun. Participantii spun ca este cea mai frumoasa editie a evenimentului dedicat sarbatorilor de iarna de pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Holistic Fest 2016

Cea de-a doua editie a Conferintei Internationale de Terapii Holistice si Metafizice-Holistic Fest Sibiu 2016 va avea loc in perioada 26-27 noiembrie. Aceasta este deschisa publicului in ambele zile intre orele 10.00 si 20.00. Participantii pot invata despre terapiile complementare de vindecare si si despre … legea iubirii care poate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro