Madagascar 3

Hila Ovidiu

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotamita Gloria si girafa Melman se lupta sa-si gaseasca drumul inapoi spre casa, in iubitul lor New York, insotiti, desigur, de Regele Julien si de Maurice si Pinguinii. Aventurile din Madagascar se intorc in a 3-a pelicula la Cinema Arta.

Sibienii pot urmari un nou trailer Madagascar 3: Fugariti prin Europa. Ca sa incheie cercul cu acest al treilea film, producatorii vor sa il ajute pe Alex sa ajunga din nou in New York, pentru a-si relua locul de rege neincoronat al gradinii zoologice. Cea de-a treia parte a seriei de succes produse de DreamWorks Animation ni-i va arata din nou pe Alex, Marty, Gloria si Melman  facand prapad in jurul lor. De aceasta data cei patru prieteni evadati din gradina zoologica din Central Park din New York in 2005 au ce au cu Europa, la Monte Carlo, si  Paris.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ia reptila, neamuleeeee!

Reptile pentru toata lumea. Cine vrea sa vada, sau cine vrea sa cumpere poate vizita expozitia deschisa la Casa Albastra. Aici exponatele sunt schimbate periodic tocmai pentru ca vizitatorii sa poata admira mai toatre speciile de taratoare de pe glob. Asa se aude zgomotul produs de o cobra agitata. Dar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro