Lucrarile la giratoriu, incurca traficul

Hila Ovidiu

Odata cu inceperea lucrarilor la sensul giratoriu din Piata Unirii, traficul in zona centrala a orasului a fost dat peste cap. Politistii rutieri sibieni sunt zilnic in strada pebtru a dirija circulatia in zona. Oamenii legii fac apel catre soferi sa manifeste toleranta si multa rabdare in trafic.

Municipalitatea le-a promis sibienilor un sens giratoriu in Piata Unirii, pentru a fluidiza traficul in aceasta zona ultracentrala. Lucrarile au inceput deja, insa traficul a devenit un  adevarat calvar pentru soferi. Acestia stau zeci de minute in coloane interminabile, pana reusesc sa treaca in aceasta zona. Nici macar plitistii rutieri care dirijeaza traficul in acest punct fierbinte  nu reusesc sa calmeze nervii soferilor iritati din cauza circulatiei foarte greoaie. Insa, pentru a evita evenimentele nedorita sau ambuteiajele, oamenii legii fac apel la calm si rabdare. Soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile agentilor rutieri care dirijeaza circulatia in zona si sa astepte rabdatori in coloane.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara permis la volan

Un barbat de 34 de ani din Talmaciu s-a ales cu dosar penal dupa ce a urcat la volan, desi nu poseda permis de conducere. Politistii sibieni ii atentioneaza inca o data pe soferi sa respecte regulile rutiere, pentru a evita evenimentele nedorite din trafic. Zilnic, politistii rutieri sibieni se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro