Lucrarie de pe Dealului deviaza traseele Tursib

Hila Ovidiu

De la inceputul acestei saptamani se lucreaza intens pe strada Dealului. Inca de la primele ore ale diminetii  circulatia a fost intrerupta in zona si s-a trecut la institutirea santierului. Atentie! pentru ca se lucreaza aici si liniile Tursib care tranzitau zona vor avea rute ocolitoare.

Odata cu inceperea lucrarilor de reabilitare a carosabilului de pe strada Dealului autobuzele de pe traseele 1, 10 si 11 nu vor mai intra si pe strada Banatului ci vor circula dupa un traseu deviat. Astfel, cele care vin dinspre Soseaua Alba Iulia catre Piata Unirii vor circula pe ruta Alba Iulia, Carlova, Transilvaniei, Bulevardul Victoriei, Piata Unirii. Autobuzele vor opri si in statia proaspat infiintata din apropierea intersectiei dintre strada Transilvaniei si Iosif Velceanu. De asemenea imediat dupa finalizarea lucrarilor de pe Dealului se va interverni si pe Bulevardul Victoriei pe tronsonul dintre Banatului si Saguna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

400 de imprumuturi acordate de CARP in iulie

Pentru ca au nevoie de bani cei mai multi pensionari au apelat si in luna iulie la CARP fata de aceeasi perioada a anului trecut atat numarul de imprumuturi cat si sumele cerute de batrani au crescut cu aproximativ 20 de procente. Cei mai multi bani imprumutati vor merge in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro