Lucrari pe un nou tronson din Soseaua Alba Iulia

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Au inceput lucrarile pe un nou tronson din Soseaua Alba Iulia. Acestea se vor finaliza abia in preajma zilei de 27 iulie.

Lucrarile au inceput chiar din seara zilei de joi cand constructorul a decis sa demareze frezarea stratului vechi de asfalt. Interventiile pe acest tronson al Soselei Alba Iulia se vor incheia, conform prognozelor, in data de 27 iulie. Asta numai in conditiile in care vremea va permite interventiile specifice. In caz contrar lucrarile vor fi reprogramate. Ultima etapa a lucrarilor va consta din asternerea noului strat de asfalt insa aceasta se va face numai dupa ce vor fi gata trotuarele iar canalele vor fi aduse la nivelul drumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 100 de candidati au contestat notele primite la titularizare

Peste 100 de dascali s-au declarat nemultumiti de notele obtinute la titularizare. Acestia au depus contestatii. Dascalii care au sperat sa devina titulari pe catedra unde predau au sustinut in cursul acestei saptamani examenul de titularizare. In urma afisarii rezultatelor aproximativ 20 la suta dintre cei examinati s-au declarat nemultumiti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro