Lucrari pe Calea Poplacii

Hila Ovidiu

Pe o jumatate de strada se lucreaza la carosabil, iar din aceasta saptamana pe cealalta se lucreaza la gaz. Vorbim despre Calea Poplacii. Ambele lucrari se vor executa sub trafic.

Dupa ce la inceputul lunii Calea Poplacii a intrat in lucru pentru reparatii la drum, incepand cu finele acestei saptamani si cei de la societatea de gaz se apuca de treaba. Astfel, acestia intervin pe tronsonul dintre Piata Sadu si sensul giratoriu de la strada Argesului. Pana acum constructorul contractat de municipalitate a intervenit doar pentru lucrari la retelele de apa si canalizare pe tronsonul dintre Valea Aurie si Piata Sadu. Lucrarile se vor efectua sub trafic nefiind necesara inchiderea strazii. Conductele vor fi introduse mai intai pe partea stanga in sensul Piata Sadu-strada Argesului si abia mai apoi pe cealalta parte a carosabilului. Se estimeaza ca aceste lucrari se vor incheia la data de 30 septembrie. Alte lucrari la reteaua de gaz vor incepe in data de 3 septembrie. Acestea vor avea loc pe strazile Deva, Castorilor si Traian Demetrescu. Se estimeaza ca aceste interventii sa dureze pana la jumatatea lui octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sala de sport transformata in clasa

Au transformat sala de sport in clasa pentru cei de la pregatitoare. Din cauza lipsei de spatiu si a numarului tot mai mare de copii care solicita scoala I. L. Caragiale, conducerea institutiei de invatamant a fost nevoita sa dea o noua intrebuintare incaperii in care pana acum era folosita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro