Lucrari pe Alba Iulia si Saguna

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Se lucreaza pe Andrei Saguna si Alba Iulia. Circulati cu prudenta, pentru a putea evita eventuale evenimente rutiere!!!

idex

Circulati cu prudenta maxima pe Andrei Saguna si pe Alba Iulia. Pe ultima strada au inceput deja lucrarile iar pe prima vor demara in 13 octombrie. Au fost insa dati la o parte parapetii care desparteau benzile. Din aceasta zi au inceput lucrarile pe Alba Iulia, pe portiunea dintre Neculce si Andrei Saguna. Se intervine pentru inlocuirea stratului asfaltic de uzura. Lucrarile se vor desfasura sub trafic. Se va interveni intai pe o banda de mers iar circulatia se va putea desfasura pe cealalta. Asternea stratului asfaltic este programata pentru duminica 19 octombrie. Andrei Saguna va intra in lucru din 13. si aici va fi innoit stratul de asfalt. Se va interveni tot sub trafic, lucrarile urmand sa se execute pe cate o banda iar pe celelalte va fi permisa circulatia. Asfaltul va fi turnat la sfarsitul saptamanii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Job-uri pe toate gusturile

Toamna aduce oferte de angajare la Sibiu. Sunt disponibile peste 400 de locuri de munca. Ofertele sunt cat se poate de variate. Isi pot gasi jobul visat atat cei fara scoala cat si cei cu studii superioare. Oferta generoasa de angajare disponibila pentru aceasta saptamana. 98 de angajatori spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro