Lucrari pe 3 importante artere ale orasului

Atentie, soferi! Intra in lucru 3 artere importante ale orasului. Este vorba despre strazile Moldoveanu, Coposu si Garii. Din fericire drumarii se vor misca rapid asa ca strazile traficul va fi inchis doar pe timp de noapte.

Pe Moldoveanu lucrarile au inceput deja iar pe timp de noapte drumarii au frezat actualul strat de asfalt. Vineri, incepand cu ora 20.00 pe parcursul intregii nopti traficul pe aceasta strada va fi inchis pentru a se permite asternerea noului strat de asfalt.

Pe 2 si 3 septembrie, pe timp de noapte se va lucra si pe strazile Garii si Coposu. Pe cea din urma se va interveni doar pe segmentul cuprin intre intersectia cu strada Constitutiei si podul Garii. In cele doua zile se va freza asfaltul existent iar asternerea noului strat de asfalt se va face intr-o alta perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat preventiv dupa ce a talharit un minor

Procurorii medieseni au decis sa aresteze preventiv un tanar in varsta de 18 ani. Acesta este cercetat dupa ce a talharit un minor in varsta de 14 ani si i-a sustras o suma de bani. Politistii sibieni spun ca talharia a avut loc in data de 24 august, in jurul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro