Lucrari la scoli

Hila Ovidiu

Lucrarile la Colegiul Tehnologic Avram Iancu au fost finalizate. S-a intervenit pentru refacerea stratului de tencuiala si o noua zugraveala. Au fost schimbate si ferestrele. Alte lucrari la scoli sunt in curs de finalizare pana la inceperea anului scolar.

00034498_largeAu mai fost finalizate lucrarile de reabilitate a fatadei si inlocuire a tamplariei la gradinita 20. La Scoala 8 a fost amenajat o rampa. La Brukenthal s-a intervenit pentru restaurarea ferestrelor. La Gradinita 15 s-a reabilitat spalatoria. La 22 s-a lucrat pentru reabilitarea instalatiei termice si a sistemului de alarma. La Gradinita 33 s-au inlocuit instalatiile de utilitati, la Scoala 2 s-a amenajat un zid antiincendiu. Valoarea lucrarilor gata realizate este de peste 2,7 milioane de lei. Alte lucrari vor fi gata pana la finele lunii urmatoare. Este vorba despre interventii la Colegiul National Andrei Saguna, Gradinita 29, Colegiul Goga, Colegiul Lazar, Gradinitele 14 si 37, Colegiul Energetic, Scoala 21, Colegiul Economic, Gradinita 16, Sscoala 2 si Colegiul Independenta. Alte 3 lucrari sunt acum in faza de procedura de achizitie. Este vorba despre recompartimentarea grupurilor sanitare la Ghibu, inlocuirea tamplariei la Carol I si amenajarea de rampe pentru persoane cu dizabilitati la Terezianum. Valoarea estimativa a lucrarilor este de 285 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii alaturi de elevi in tabere

Politistii sunt alaturi de tineri chiar si in tabere. Oamenii legii au luat la rand toate taberele scolare din judet si le-au dat sfaturi de moralitate participantilor. Politistii au mers sa stea de vorba cu tinerii din taberele organizate in centrele de agrement de la Ocna, Paltinis, Orlat si Rau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro