Lucrari in sere

Hila Ovidiu

Angajatii de la Parcuri si Zone Verzi se pregatesc deja pentru infrumusetarea orasului pe timp de vara. In serele municipalitatii se cresc deja zeci de mii de flori care vor colora orasul in sezonul estival.

index

Lucratorii Serviciului de Administrare a Parcurilor si Zonelor Verzi se pregatesc intens pentru sosirea sezonului estival. Se lucreaza acum la cresterea plantelor care urmeaza sa imbrace orasul pe timpul verii. Actiunea este cu atat mai fructuoasa cu cat serviciul beneficiaza de o sera modulara moderna. Incepand cu luna mai in oras vor aparea aproximativ 70 de mii de plante de salvie, ageratum, gazania, verbena sau begonia in spatiile verzi din parcuri sau sensuri giratorii. Stalpii vor fi si ei decorati cu ghivece speciale cu muscate. Vorbim despre aproximativ 3 mii de astfel de plante care sunt deja in proces de crestere.
Pana la acest moment cei 27 de angajati din subordinea municipalitatii s-au ocupat de toaletari in parcuri, au curatat spatiile verzi de frunze si iarba uscata si au plantat florile specifice primaverii. o parte dintre plantele care infrumuseteaza acum orasul au fost produse in serele proprii iar pentru completari s-au cumparat rasaduri de flori. Serviciul a cheltuit aproximativ 150 de mii de lei pentru gazon si flori de sezon.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio vacanta. Pana la vara!

Duminica se incheie pentru scolari vacanta de primavara. Acestia vor reveni de luni in banci. Misiunea lor nu va fi deloc usoara. Ii asteapta teze, iar pe cei din anii terminali examene in vara. Scolarii sibieni au trecut cu bine peste cea mai mare parte a anului de invatamant. primul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro