Lucrari finalizate la UPU

Hila Ovidiu

S-au incheiat lucrarile de extindere la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Sibiu. Acum accesul ambulantelor este mult mai usor iar apartinatorii au o sala de asteptare unde pot sta pana primesc vesti despre cei cu care au venit la spital. Valoarea totala a investitiei este de 420 de mii de lei.

28.10.2014 10:37Investitile de aproape o jumatate de milion de lei era absolut necesara. Lucrarile au inceput in luna aprilie si s-au incheiat in octombrie, cu 3 luni mai devreme decat era prevazut in contract. Acesta este insa primul pas spre construirea unei noi cladiri UPU.
Lucrarile de extinere a UPU au constat din construirea a doua corpuri noi. In primul dintre ele s-a amenajat o sala de asteptare pentru pacienti si apartinatori, doua grupuri sanitare, o boxa pentru materialele sanitate si copertina de protectie pentru pacientii adusi cu salvarea. Partea din spate a cladirii contine sala de asteptare, birourile medicului sef si al asistentei sefe, sala de raport de garda, magazie de materiale sanitare si medicamente dar si o camera rece. Valoarea totala a lucrarilor a fost de 420 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transfer de bune practici

Operatorii de turism din tara si strainatate si-au dat intalnire la Sibiu pentru a discuta despre rutele culturale europene. Agentia Judeteana de Turism Sibiu a venit sa le prezinte partenerilor “Ruta transhumantei”. Sala mare a Consiliului Judetean a fost miercuri arhiplina. Au participat la un schimb de bune practici operatori […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro