Lucrari finalizate

Hila Ovidiu

Lucrarile la drumul ce face legatura dintre Darlos si Hoghilag s-au incheiat. Au fost modernizati mai bine de 16 kilometri de drum. Valoarea lucrarilor a fost de peste 17 milioane de lei. Lucrarile la acest drum au durat doar un an si 4 luni. Muncitorii si-au inceput treaba in luna august a anului trecut si au costat mai bine de 17 milioane de lei. Infrastructura a fost total refacuta pe 16 kilometri din drumul judetean 142 E Darlos-Hoghilag.
Pe toata lungimea drumului au avut loc lucrari legate de structura rutiera, scurgerea apelor, realizarea de santuri de pamant, rigole carosabile si podete.
Urmeaza inca 4 drumuri ce insumeaza in total aproximativ 120 de kilometri. Proiectele sunt deja pregatite. Acestea sunt Agnita-Sighisoara, Medias-Barghis, Ocna-Tapu si Slimnic-Pauca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu in Cartierul Tineretului

Un nou incendiu a avut loc la o locuinta din Cartierul Tineretului. Este cel de-al doilea in aceasta saptamana. Si in acest caz a fost vorba despre un cos de fum neizolat corespunzator. Incendiul s-a produs in aceasta dimineata in jurul orei 09.30. Imediat dupa apelul pe 112 s-au deplasat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro