Lucrari de reparatii pe strada Mitropoliei

Hila Ovidiu

Au fost demarate lucrari pe o noua strada din centrul orasului. Interventiile de pe Mitropoliei vor dura pana la finele lunii.

Dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana firma contractata de municipalitate a demarat lucrarile de reparatii pe strada Papiu Ilarian, in cursul zilei de joi o noua strada a fost decopertata. Vorbim despre Mitropoliei. Aici se va interveni mai intai pe segmentul cuprins intre strazile Andrei Saguna si Lupas. In urma cu mai bine de un an de zile pe Mitropoliei au avut loc ample lucrari la retele iar in urma acestora carosabilul a nu a fost reparat in profunzime. Interventiile vor dura pana la finele lunii. Este foarte posibil ca dupa finalizarea acestei interventii sa existe si alte artere centrale pe care sa se intervina pentru reparatii. Lucrarile se fac in baza unui contract de prestari servicii semnat de municipalitate pentru un an intreg. Facturile se vor emite in urma finalizarii fiecarei lucrari in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ati vazut acest barbati? Anuntati politia!

Politistii cer ajutorul sibienilor pentru a prinde un hot periculos. Barbatul a intrat intr-o gradinita privata de pe Calea Cisnadiei si a incercat sa sustraga un portofel. Actiunea sa a fost insa suprinsa de camerele de supraveghere. Sibienii care il recunosc sunt rugati sa contacteze autoritatile locale. Politistii sibieni incearca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro