Lucrari ample pe D.D. Rosca

Hila Ovidiu

Lucrarile la strazi continua si in decembrie. Una dintre cele mai mai interventii stradale are loc in momentul de fata pe D.D. Rosca. Cel mai probabil lucrarile vor continua si anul viitor.

02.12.2014 11:50Una dintre cele mai mari lucrari de investitii pentru strazi care se afla in derulare in momentul de fata este D.D. Rosca. Strada este parte a pachetului contractat de municipalitate in luna aprilie a acestui an. Pachetul cuprinde lucrari in zona Calea Poplacii-Centru-Gusterita. Lucrararile au fost atribuite prin licitatie unei asocieri de firme sibiene. Pana in acest moment au fost finalizate din acest pachet strazile Arhivelor, Tribunei si Revolutiei. Sunt aproape gata si lucrarile in Piata Talmaciu. O lucrare mult mai dificila este cea de pe D.D. Rosca. Si asta pentru ca aici s-a intervenit pentur lucrari de apa si canalizare menajera, apa si canalizare pluviala, apa potabila si urmeaza sa se intervina pentru carosabil, trotuare si in cele din urma parcari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidentata pe trecerea de pietoni

Sibienii nu mai sunt nici pe trecerea de pietoni in siguranta. A aflat asta pe pielea ei o femeie de 57 de ani care a fost lovita pe trecerea de un sofer neatent. Neatentia si neacordarea de prioritate au facut din nou victime in oras. De aceasta data este vorba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro