Lovita mortal de o masina in timpul unei traversari neregulamentare

Hila Ovidiu

Traversarea prin spatii nepermise face din nou victime. O femeie din Boita si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita de o masina. Batrana de 84 de ani nu s-a asigurat inainte de a trece strada…Accidentul s-a produs pe Drumul National 7 in localitatea Boita. De vina pentru producerea evenimentului rutier estechiar batrana in varsta de 84 de ani. Femeia a vrut sa treaca strada insa nu s-a asigurat inainte de traversare si a fost lovita din plin de o masina condusa regulamentar de catre o femeie de 35 de ani din Talmaciu. Victima si-a dat ultima suflare inainte de sosirea medicilor. Acestia nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul. In zona traficul s-a desfasurat alternativ pe o singura banda pentru aproximativ o ora.
Politistii rutieri le recomanda tuturor pietonilor sa circule doar pe marginea drumului si sa dea dovada de prudenta maxima atunci cand vor sa traverseze strada. Acestia le reamintesc pietonilor ca au obligatia de a traversa doar prin spatii special amenajate si doar la culoarea verde a semaforului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu urcati pe munte fara echipament corespunzator!

Precipitatiile de saptamana aceasta au fost predominant sub forma de ninsoare in zonele montane. Stratul de zapada nou depus este de 30 de centimetri. Salvamontistii le recomanda iubitorilor de sporturi de iarna sa nu plece la drum neechipati corespunzator. Salvamontistii spun ca cel putin la nivel teoretic la momentul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro