Lovit de cal

Hila Ovidiu

Doi parinti sunt cercetati pentru neglijenta dupa ce fiul lor in varsta de doar 3 ani a ajuns in stare grava la spital. Micutul care se juca in gradina a fost lovit de un cal. El se afla internat la terapie intensiva si va fi supus unei interventii chirurgicale in cel mai scurt timp.

Incidentul a avut loc  duminica, in jurul orei 15.30.  Copilul se juca impreuna cu sora sa in gradina bunicilor din Talmaciu.  Cei doi s-au apropiat mai mult de un cal care pastea in gradina.  Anumalul l-a lovit pe minor cu piciorul din spate direct in cap, in zona urechii drepte. Micutula  fost transportat de urgenta la spital si a ramas   internat la Terapie Intensiva. Cercetarile sunt continuate de politistii din orasul Talmaciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pe banda rulanta!

Actiune de amploare pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor de transport. Luni la Punctul de Control Vestem, politistii impreuna cu reprezentantii Registrului Auto Roman  au dat zeci de amenzi. Defectiunile tehnice ale autovehiculelor sunt zilnic in atentia agentilor de circulatie si a inspectorilor de la Registrul Auto Roman.  Luni, in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro