Loredana şi Gabriel Cotabiţă au adus un omagiu victimelor din incendiul de la Colectiv

Hila Ovidiu

Loredana şi Gabriel Cotabiţă le-au adus un omagiu victimelor din incendiul de la Colectiv, în cadrul unui spectacol susţinut de Loredana, sâmbătă, seară, la Sala Palatului.

Cei doi cântăreţi au interpretat melodia „Mi-e dor de tine”, în timp ce în spatelele lor pe un ecran uriaş erau proiectate imagini cu cei care şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, în incendiul din clubul Colectiv, produs în seara zilei de 30 octombrie.

Spectatorii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat pe toată durata melodiei.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 43, după ce duminică au murit alţi doi răniţi internaţi la Spitalul ”Floreasca” din Capitală, iar alţi nouă au decedat sâmbătă, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde fuseseră transferaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PF Daniel, cetăţean de onoare al judeţului Suceava, la trei zile după ce a cerut iertare tinerilor

PF Daniel a primit, sâmbătă, la Rădăuţi, diploma de cetăţean de onoare al judeţului Suceava, din partea şefului CJ Cătălin Nechifor, la trei zile după ce le cerea iertare tinerilor dacă nu a reuşit să le transmită mesajul potrivit privind slujbele ţinute în biserică pentru victimele de la Colectiv. Primirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro