Locuri libere la clasa pregatitoare

Hila Ovidiu

Parintii de copii cu varste de 6 ani isi mai pot inscrie odraslele in clasa pregatitoare pana vineri. La acest moment mai sunt aproximativ 800 de locuri libere.

imageDin cele mai bine de 4200 de locuri puse la dispozitie de Inspectoratul Scolar Sibiu pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare doar 3400 au fost ocupate pana la acest moment. Mare parte dintre acestea, mai bine de 3 200 au fost ocupate in prima etapa a inscrierilor. Cea de-a doua etapa de insceiri a gfost lansata in 24 martie insa sibienii ramasi pe dinafara nu par sa se grabeasca sa isi inscrie odraslele la scoala. Cea de-a doua etapa de inscrieri urmeaza sa se incheie vineri. Pana atunci parintii pot completa on line sau la secretariatul unitatii de invatamant cererea de inscriere a micutului in clasa pregatitoare. Rezultatele repartizarii vor fi facute publice in data de 10 aprilie. Majoritatea locurilor ramase libere sunt in unitati din zone rurale si vizeaza scoli cu predare in limba romana. Ca in fiecare an, si la aceasta sesiune de inscrieri batalia cea mare s-a dat pentru ocuparea unui loc la clasele de limba germana, de preferinta la scoli din municipiul resedinta de judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sens dublu pe Principatele Unite

Din 1 aprilie strada Principatele Unite devine strada cu dublu sens de circulatie. Si nu, nu este o pacaleala! Masura a fost luata de catre municipalitate pentru a fluidiza traficul in zona Otelarilor unde au loc ample lucrari. Masura a fost luata pentru a permite desfasurarea traficului pe toata perioada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro