Locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Agentii economici vor angajati cu studii superioare. Pentru aceasta saptamana la mare cautare sunt inginerii, directorii si managerii pentru diferite ramuri. Locuri de munca disponibile sunt totusi si pentru cei cu studii medii. Totalul ofertelor din aceasta saptamana se apropie de 300.

Printre cei cu scoli inalte angajatorii cauta agenti de contractari si achizitii, analist cumparari, asistent medical, asistent social, consilier juridic, contabil sef, consultant in informatica, directori pentru resurse umane, societati comerciale, vanzari, tehnici, documentarist ordonare logistica, grafician, ingineri IT, electronosti, telecomunicatii, mecanici, logisticieni, programatori, receptioneri, sefi de dormatie sau specialisti in domeniul calitatii. Din totalul de 290 de locuri de munca restul de 237 sunt pentru persoanele cu studii medii. Aici se cauta de la muncitori necalificati si pana la persoane calificate in diferite ramuri industriale sau pe anumite meserii si posturi. Din cifra totala mai bine de 200 de posturi vacante se gasesc in municipiul Sibiu. Restul sunt la Medias, Agnita si Dumbraveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu violentei in familie!!!

Violenta in familie amplu dezbatuta la Sibiu. Aici reprezentanti ai ONG-urilor dar si ai institutiilor publice care se ocupa de protectie sociala au participat la o conferinta regionala in acest sens. Evenimentul este parte a campaniei nationale privind prevenirea si combaterea violentei in familie. Conferinta regionala de la Sibiu este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro