Locuri de munca

Hila Ovidiu

Peste 240 de locuri de munca vacante in judetul Sibiu.  Majoritatea ofertelor sunt pentru persoane cu studii medii si se gasesc pe raza municipiului resedinta de judet. Si inginerii sunt la mare cautare in aceasta perioada.

La ora actuala 48 de angajatori au nevoie urgenta de forta de munca. Acestia au apelat la Ajofm Sibiu pentru a-si face publice ofertele de angajare. Cei mai multi agenti economici aflat in cautare de potentiali angajati activeaza in municipiul Sibiu. Vorbim despre 172 de locuri de munca ce asteapta sa fie ocupata. Si la Agnita sunt disponibile 53 de posturi vacante. Mediesenii au de ales din 10 oferte puse la dispozitie de catre 3 angajatori iar la Cisnadie 2 angajatori ofera 7 posturi. Locurile de munca se adreseaza atat celor cu studii medii cat si celor cu studii superioare. In ceea ce-i priveste pe cei cu studii medii cele mai multe oferte sunt penru muncitori calificati sau necalificati in domeniul confectiilor, operatori montaj linii automate, confectioneri imbracaminte sau montatori subansamble. Printre cei cu studii superioare la mare cautare sunt in continuare inginerii. Spre exemplu specialistii in sisteme software au la dispozitie 9 dintre cele 32 de posturi oferite pentru absolventii de facultate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Produsele apicole, miracol pentru sanatate

Mierea face minuni. Ne-o spune un apicultor care toata viata nu a renuntat sa se ocupe de cresterea albinelor. Nenea Cornel Dostetan din Dobarca ne-a povestit cum a vazut cu proprii ochi miracolele facute de albine. Oameni bolnavi de ciroza, cancer, sau alte boli incurabile si-au gasit leacul in produsele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro