Locul 4 pentru sibieni

Hila Ovidiu

Razboiul pompierilor a ajuns la final. Sibienii au reusit sa obtina locul 4 pe tara. cei mai buni pompieri din tara au fost cei de la Bacau.

28.08.2014 09:40Timp de 3 zile cei mai buni pompieri din tara au fost la Sibiu. Au participat la un concurs special dedicat lor. Au avut de trecut probe de foc si la propriu si la figurat. Ultima dintre ele a avut loc chiar in aceasta dimineata. Dupa orele pranzului s-a tras linie si s-au adunat punctajele obtinute de catre fiecare echipa. Sibienii au reusit sa prinda un loc in top 5. Cel mai bun timp l-au avut bacauanii. Putin peste 294 de minute in care au desfasurat fiecare proba. Pe locul doi s-au situat cei de la Iasi, la 4 minute distanta de primul loc. Cea de-a treia treapta a podiumului a fost adjuecata de catre pompierii din Calarasi cu 301 minute de competitie. Sibienii i-au urmat la doar 3 minute distanta. La concurs au participat doar judetele care au reusit sa obtina punctaj mare la faza pe judete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adolescentii de azi, actorii de maine

Au muncit o vara intreaga iar vineri au facut spectacol. Vorbim despre tinerii care au participat la cursurile de teatru de la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra. In fata parintilor, prietenilor si a altor participanti adolescentii au pus in scena piese de teatru, au cantat si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro