Loc de joaca pe Coposu

Hila Ovidiu

Sibiul are oficial un nou loc de joaca. Acesta a fot amenajat pe Bulevardul Coposu si a costat un milion de lei. Daca scapa de mana vandalilor va fi unul dintre cele mai moderne spatii destinate celor mici din tot orasul.

Cu o valoare de peste un milion de lei, dambul de pe Coposu a fost transformat in spatiu de relaxare si joaca pentru cei mici. Locul de joaca a fost dotat cu un echipamente de catarat, balansoare, leagane si un carusel. In zona de leagane au fost amplasate si doua biciclete eliptice pentru mamicile care vor sa faca miscare in timp ce micutii se distreaza.

O alta zona amenajata este cea de sport in aer liber. Echipamentele de workout sunt compuse din aparate de tractiune si alte echipamente destinate fitnessului in aer liber.

Pentru cei care vor doar sa se relaxeze in aer liber sau sa isi traga sufletul dupa o plimbare prin centrul orasului au fost amenajate banci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

6 persoane retinute in urma unui scandal in Dumbraveni

Scandalagii retinuti de politisti. Vorbim despre 6 persoane care au fost aduse la audieri cu mascatii. Retinutii sunt banuiti ca in vara anului trecut au batut mai multe persoane. Politistii au descins la inceputul saptamanii in Dumbraveni, Saros pe Tarnave, Ernea si Sighisoara in cautarea celor 6 scandalagii. Acestia sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro