Lista beneficiarilor de ANL pe Independentei ramane neschimbata

Hila Ovidiu

Lista beneficiarilor de locuinte situate in ANL ul de pe strada Independentei ramane neschimbata si dupa solutionarea contestatiilor. Din cei 61 de contestatari doar unul singur a primit o crestere a punctajului. Aceasta nu a fost insa suficient de mare cat sa ii asigure o locuinta in aceasta runda de repartizari.

S-au luptat initial pentru a-si face dosarele, pentru a le depune iar mai apoi pentru a contesta rezultatele. Totul in incercarea de a obtine o locuinta in blocul ANL de pe strada Independentei. Peste 60 de tineri cu varste de pana la 35 de ani au contestat rezultatele initiale ale repartitiei facuta e catre comisia de specialitate din cadrul primariei. Numai ca demersurile lor au fost fara succes. Chiar si dupa verificarea punctajelor lista initiala a ramas neschimbata. Singura contestatie admisa apartine unei persoane care, ce-i drept, a primit puncte in plus dar nu indeajuns de multe incat sa intre in lista celor 85 de beneficiari care sunt cu fiecare zi ce trece tot mai aproape de una dintre locuintele din blocul recent construit. In sedinta de Consiliu Local de joi va fi adoptata prin hotarare atat lista persoanelor care beneficiaza de locuinta in urma retorcedarilor cat si a celor care se incadreaza in limitele impuse de lege pentru a beneficia de locuinta ANL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca 1000 de inscrisi

Inca o mie de copii au fost inscrisi la scoala in cea de-a doua etapa. Este vorba despr aproximativ 650 de viitori scolari in clasa I si alti 400 de micuti ce vor pasi in clasa pregatitoare. Cea de-a doua etapa de inscrieri s-a desfasurat intre 20 si 27 martie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro