Lipsa acuta de personal

Hila Ovidiu

Tot mai multe institutii publice se confrunta cu lipsa de personal. Este si cazul centrului de reabilitare a persoanelor cu dizabilitati de pe aleea streiu. Aici ar mai fi nevoie de cel putin cateva persoane pentru o functionare la parametrii normali.

images

In ultimii 5-6 ani institutiile publice aproape ca au ramas goale din cauza exodului de personal. Satui de salarii mizere angajatii au plecat fie in sistemul privat fie au parasit de tot tara. Si centrele de asistenta sociala sufera de pe urma lipsei de personal. La centrul pentru recupoerarea si reabilitarea copiilor cu handicap ar mai fi nevoie de inca 8 angajati. La momentul de fata centrul are o capacitate de 50 de copii insa per total beneficiaza de terapie 62.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou proiect

Open gouvernment. Asa se numeste noul proiect european la care participa si crucea rosie din sibiu. Acesta vizeaza descoperirea de modele de bune practici si implicare a cetatenilor in activitatile guvernamentale.  La acest proiect participa reprezentanti din 7 tari. Din tara noastra participa crucea rosie de la sibiu. Si in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro